Karbon Zero për një të ardhme të qëndrueshme në turizëm.

Në Karbon Zero, Ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar bizneset e vogla në Shqipëri që ofrojnë transport, restorant & ushqim, hotel, dhe aktivitete për të zvogëluar gjurmën e tyre të karbonit dhe për të krijuar një të ardhme më të qëndrueshme në turizëm.

01.

Ndikimi Ambiental

Llogaritni gjurmën tuaj të karbonit për t’i ndihmuar individët dhe bizneset të vlerësojnë ndikimin e tyre në mjedis.

02.

Rritja e Ndërgjegjësimit

Rrisim ndërgjegjësimin për rëndësinë e zvogëlimit të emetimeve të karbonit dhe promovimit të praktikave miqësore ndaj mjedisit.

03.

Burim Besnik

Që nga themelimi në vitin 2024, kemi qenë një burim i besueshëm për ata që kërkojnë t’i japin një ndryshim pozitiv në luftën kundër ndryshimeve klimatike.

Misioni ynë është të krijojmë një të ardhme të qëndrueshme.

Në Zero Carbon, ne besojmë se çdo biznes ka përgjegjësinë të reduktojë gjurmën e tij të karbonit dhe të kontribuojë për një të ardhme më të qëndrueshme. Ne përpiqemi të jemi një ofrues kryesor i analizave të gjurmës së karbonit dhe zgjidhjeve të qëndrueshmërisë në Shqipëri, duke fuqizuar bizneset të marrin vendime të informuara që përfitojnë rezultatin e tyre dhe mjedisin. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të ofruar shërbime me cilësi të lartë dhe të personalizuar që i ndihmojnë klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre të qëndrueshmërisë dhe të krijojnë një botë më të mirë për brezat e ardhshëm.

Çfarë Bëjmë

Implemontojmë iniciativa për ndihmën e individëve në nevojë në luftën kundër ndryshimeve klimatike.

Analiza e gjurmës së karbonit

Shërbimi ynë i analizës së gjurmës së karbonit është krijuar për të ndihmuar bizneset të kuptojnë dhe të reduktojnë emetimet e tyre të karbonit

Qëndrueshmëria e biznesit

Shërbimi ynë i qëndrueshmërisë së biznesit ofron zgjidhje të përshtatura për bizneset për të përmirësuar qëndrueshmërinë e tyre të përgjithshme dhe për të zvogëluar ndikimin e tyre mjedisor.

Llogaritja e emetimeve të udhëtimit

Shërbimi ynë i llogaritjes së emetimeve të udhëtimit u ofron individëve dhe bizneseve një analizë gjithëpërfshirëse të emetimeve të tyre të karbonit që lidhen me udhëtimin.

Mat Emetimin e CO2

Ndihmosh dhe jep kontributin tënd për të luftuar ndryshimet klimatike sot dhe për të ardhmen tonë të përbashkët.

M+
Emisioni i reduktuar i karbonit
Biznese të kënaqura
M
Fondet e Mbledhura
+
Organizatat Partnere

Historitë Frymëzuese

Historitë që sollën ndryshime pozitive në jetën e njerëzve.

Transformimi 1

Historia e një personi që u ndikua nga projekte tona dhe arriti një transformim të madh në stilin e tij të jetesës.

Transformimi 2

Historia e një familjeje që përjetoi ndihmën tonë dhe u ndikua thellësisht nga iniciativat tona për qëndrueshmërinë ambientale.

Mat Emetimin e CO2

Matni tani për të ndihmuar tabelën tonë të qëndrueshmërisë ambientale të bëhet më e gjerë dhe më e fortë

Scroll to Top