Kontaktoni ne

Ju lutemi të na kontaktoni për çdo pyetje, kërkesë ose rekomandim

Pyetje të Përgjithshme

+355698321
info@karbonzero.org

Adresa e Zyrës

Sheshi Skenderbe, Tirana,Albania

Media Sociale

Pyetjet e shpeshta

Gjeni përgjigje për pyetjet më të shpeshta lidhur me misionin dhe veprimtaritë tona

Mat Emetimin e CO2

Matni tani për të ndihmuar tabelën tonë të qëndrueshmërisë ambientale të bëhet më e gjerë dhe më e fortë

Scroll to Top