Karbon Zero Footprint

Ndërgjegjësimi dhe veprimi në luftën kundër ndryshimeve klimatike në Shqipëri

Për Ne

Karbon Zero Footprint është një organizatë jo-qeveritare e përkushtuar për qëndrueshmërinë ambientale. Bazuar në Tiranë, Shqipëri, faqja e tyre ofron një kalkulator të shtrirjes së karbonit të lehtë për përdoruesit që të ndihmojnë individët dhe bizneset të vlerësojnë ndikimin e tyre në mjedis.

Inovacion

Ofrojmë zgjidhje të përparuara dhe inovative për të zvogëluar emetimet karbonike

Ndikimi pozitiv

Promovojmë praktikat e ndërgjegjshme për t’u harmonizuar me mjedisin

Vizioni Ynë

Krijimi i një botë të qëndrueshme e përqendruar në mbrojtjen e mjedisit natyror

Misioni Ynë

Rritja e ndërgjegjësimit për rëndësinë e zvogëlimit të emetimeve karbonike dhe promovimi i sjelljeve eko-mike

Mat Emetimin e CO2

Matni tani për të ndihmuar tabelën tonë të qëndrueshmërisë ambientale të bëhet më e gjerë dhe më e fortë

Scroll to Top